Cruisin w/ Josh Wink BOOM X ALIVE

Cruisin w/ Josh Wink BOOM X ALIVE

Európa Hajó • 2024.05.18. szombat

Cruisin w/ Josh Wink BOOM X ALIVE

Európa Hajó • 2024.05.18. szombat
Dátum

2024-05-18 14:00 - 2024-05-18 22:00

Kapunyitás

2024-05-18 14:00

Helyszín

Budapest, Jégverem u., 1011

ESEMÉNY LEÍRÁS

🔥CRUISIN x LavaLava W/ JOSH WINK (USA)  BOOM X ALIVE EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYES BELÉPŐK 🔥

Bulizz velünk EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYES ÁRON az Európa Hajón a szabad ég alatt! 🥳

A jegyek rohamosan fogynak, csapj le rá most mindössze 5990 Forintért! 

🥁 Line-up:

JOSH WINK (Ovum, Nervous – USA) 
Capeesh Society (Knee Deep In Sound, 8Bit)
Tolo / Mate Tollner (LavaLava) 
Falcao (LavaLava)

⛵ 🌞 Ez egy nappali, hajós buli! // It's a daytime boat party!

🛥️ Helyszín / Venue:
Európa Hajó / Európa Boat

HU // Savas house és techno a fedélzeten! A LavaLava és a Cruisin közös buliján tér vissza Budapestre Josh Wink, az amerikai acid pionír. Egyenesen Philadelphiából érkezik hozzánk, rögtön a Duna kellős közepére, az Európa Hajó teraszára. Teltház gyanú – légy résen!

EN // Acid house and techno on board! The American acid pioneer, Josh Wink, returns to Budapest at the collab party of LavaLava x Cruisin. He comes straight from Philadelphia, to the terrace of Európa Hajó, right in the middle of the Danube. Sold-out alert – don’t sleep on this!

📰 INFO // A gyülekező 14:00-16:00 között történik, de a buli már 14:00-kor elindul. Ne érkezz az utolsó pillanatban, mert azon kaphatod magad, hogy bent állsz egy nagy sorban, míg a többiek már az első vagy már a második italukat szürcsölik a teraszon. Van ruhatár! Ingyenes! Természetesen tudsz majd enni is a hajón. A hajó hátsó részében tudod tölteni a hasad. Kényelmes babzsákok és napágyak is szolgálják majd a kényelmed, ha akarsz feküdni, sőt aludni is tudsz. Pultokat szép számban találsz a hajó teljes területén és ha kicsit többen vannak az oldalsóknál csak néhány lépés és lépcső és máris előbb kapod a következő italt. Fedezd fel a hajót, hogyha még nem voltál tudd mit hol találsz. 16:00-kor zárjuk a kaput és elindulunk! 22:00-kor kötünk ki ugyanabban a kikötőben! Ne felejtsd el, hogy egy hajón vagy! Figyelj magadra és embertársaidra is! A rendezvényt 18 éven aluliak nem látogathatják. A szervező fenntartja a beengedés, helyszín és műsorváltozás jogát.

Közelgő események

Legutóbbi történések