Egy csapat, mely kötelességének érzi fellocsolni az ország éjszakai életét.

Profizmus, fiatalos lendület, 13 év tapasztalat, 1800-nál is több átmulatott éjszaka, több ezer elégedett vendég, és még ennél is több feledhetetlen emlék. Kis és nagy rendezvények, partysorozatok, egy éjszakás „végetnemérős” kalandok, tűéles tervezést és szervezést kívánó projektek. Egy zaj az éjszakában, ami mára kihagyhatatlanná vált az igényes rendezvények morajlásában. Egy szellemiség, amit mindig is kerestél.

Ez a BOOM Party.

Csapattagok

2021. december 31.

BOOM Showreel 2020-2021

2021

2021. október 21.

Ballantine’s BOOM Vonat + Werk

2021

2021. szeptember 23.

One Dance 5. szülinap

2021

2021. szeptember 16.

X. Összjogász

2021

2020. június 13.

Újra szabadon

2020

2020. március 22.

MINKET IS ELÉRT A KORONAVÍRUS

2020

Megszólal a szakma

2020. január 4.

BOOM Showreel 2019

2019

Lassacskán eltelik ez az év is, szóval megpróbáltuk összesűríteni nektek másfél percben, hogy minden-minden IS történt velünk 2019-ben.😉 Szóval úgy kezdődött, hogy végigbuliztuk az országot Zalától-Szabolcsig… Ja és az a durvaság, hogy majdnem minden napra jutott legalább 1 BOOM-os buli! 😛 Persze ezeket meg is örökítettük: pörögtek a VLOG-ok, kattantak a partyfotók, villantak a mosolyok, ürültek a poharak, lángoltak a táncparkettek, jöttünk-mentünk-szervezkedtünk és minden pillanatát imádtuk! Fogadjátok sok szeretettel ezt a kis év végi szösszenetet, amolyan BOOM-os filteren keresztül figyuzva! 2020-ban tali!🤘

2019. szeptember 12.

A One Dance története és 3. születésnapja

2019

Sokan csak a teltházas csütörtök estéket és a rengeteg táncoló, boldog embert látják. De kik vagyunk mi? Mekkora csapat áll a ONE DANCE mögött? Úgy döntöttünk, hogy a harmadik születésnapunkon nem egy táncolós videót adunk Nektek, hanem mesélünk egy kicsit a ONE DANCE történetéről, a csapatról, a zenéről, a táncról, a ONE DANCE Festival titkairól és rólatok.

2018. október 5.

Az első #highlife

2018

Szakítva a hagyományokkal, úgy éreztük, hogy nem csak a fiatalokkal, de a picit idősebb korosztállyal is itt az ideje megismertetni a minőségi, igényes szórakozás fogalmát. Ennek köszönhetően megfogtuk a Kazinczy utca legmenőbb klubjának a kezét, és belekezdtünk egy pénteki partysorozatba. A zenei felhozatalt tekintve a tengerentúli muzsikákat vettük elő, a legnagyobb rnb, hip-hop és reggaeton slágerekkel töltjük meg hétről-hétre a BRKLYN falait. Az indulást óta a siker töretlen, ha elmúltál már 21, nézd meg mi történénik péntekenként a BRKLYN-ban, mi tuti ott leszünk!

2018. szeptember 20.

One Dance második szülinap

2018

A One Dance második éve is a város, (dehogy a város, az ország) legmenőbb és legnagyobb hip-hop, rnb és reggaeton partysorozataként csillog az égen, több vidéki városban is hatalmasakat turnéztunk…Természetesen fennállásunk második évfordulóját is úgy ünnepeltük, ahogy illik: adtunk az élvezeteknek, fellocsoltuk rendesen az Ötkertet!

2017. október 19.

Az első Secret Dance

2017

A Zrínyi utca titkos, első emeleti klubjában indítottuk útjára deep house, tech-house és techno zenei irányú bulisorozatunkat.

2017. szeptember 14.

One Dance első szülinap

2017

A One Dance egy éve töretlen sikernek örvend, teltház teltház hátán az Ötkertben, a város legmenőbb hip-hop, rnb és reggaeton sorozatává nőttük ki magunkat! Ki hagyná ezt ünneplés nélkül? Nyugi, mi nem tettük!

2016. december 22.

Magyarországra hoztuk a Vigilandet

2016

Nem volt kérdés számunkra, hogy a svédek tudnak bulit csinálni, de ki gondolta volna, hogy ekkorát?! Először repítettük Magyarországra a világhíres svéd dj párost, a Vigilandet, akik olyan hangulatot robbantottak be az Akvárium teteje alá, hogy mindenki csak pislákolt… Óriási party volt, minden pillanatát imádtuk!

2016. szeptember 15.

Az első One Dance

2016

Reggaeton latin bulisorozatunk megindult, vele együtt egy új korszak kezdődött a csütörtök esti pesti éjszakában!

2016. szeptember 15.

Hatodik Összjogász, de első az Akváriumban!

2016

Teltek múltak az Összjogászok, és úgy éreztük most szintet kell lépnünk… A hatodik felvonásnál átköltöztettük a jogászokat a város szívébe, az Akváriumba! És milyen jól tettük! A promó videó Scherer Péter színművész főszereplésével irgalmatlan nagyot robbant… És akkor a buliról még nem szól a fáma…

2016. március 14.

#HelloLányok

2016

Sok év után a szalagavató sorozat szezonzáróját új szintre emeltük. Beköltöztünk a belvárosba, az esemény új otthona az Ötkert lett.

2015. december 22.

10 éves a BOOM Party

2015

10 év alatt azon emberek száma, akikkel együtt dolgoztunk sok százra nőtt. Munkatársi kapcsolatból barátságok szövődtek, ezen az estén mindenkit összehívtunk akinek köszönettel tartoztunk addigi támogatásáért, munkájáért.

2015. május 8.

Az Érettségi Afterparty /w Ummet Ozcan

2015

Érettségi After Ummet Ozcannal? Megcsináltuk! Gigantikus színpad, eszeveszett fénytechnika, egy külföldi világsztár és több ezer érettségiző! Ezzel a bulival valami teljesen új kezdődött a BOOM időszámításában, amit sosem fogunk elfelejteni!

2015. január 28.

Újra BOOM Szerda Szemeszternyitó

2015

A főiskolás szezon ismét elindult és mi be is gyújtottuk a rakétákat a szerda estékbe! A szemeszternyitónkra gyártott videóanyag magáért beszél, a maga számában igazi gyöngyszerm!

2014. szeptember 18.

Negyedik Összjogász

2014

Minden Összjogász különleges. A negyedik különösen az volt, hiszen a promó videónkban megmutattuk a tanár archetípusokat, akiket a közeli ismerőseink segítségével sikerült a vászonra varázsolni. A visszajelzések alapján summa cum laude volt videó és buli is!

2013. október 22.

Az első BOOM VIP Party

2013

Ahogy nőttük, egyre több jó arc gyűlt körénk, egyre több baráttal gyarapodtunk, egyre több ismerős csillant meg a bulijainkon. Úgy éreztük, az egész éves támogatásukat nem hagyhatjuk szó nélkül, ezért BOOM VIP néven útnak indítottuk barátainknak, partnereinknek, kontaktjainknak szánt extra exkluzív sorozatunkat! Mai napig minden év őszén összegyűlünk, és VIP-eskedünk egy nagyot!

2013. szeptember 26.

A harmadik Összjogász

A harmadik Összjogászon valami újat akartunk összehozni és sikerült is: Kőszegi Ákos művészúrral készült közös videónk akkorát durrant, hogy a jogi kar dékánjának rosszallása miatt újra kellett vágnunk!

2012. szeptember 15.

A második Összjogász

2012

Az első Összjogász sikerein felbuzdúlva úgy gondoltuk, ezt bizony nem hagyhatjuk annyiban, jöjjön a következő felvonás! A képek magukért beszélnek, hiszen ismét sikerült egy teltházas jogász bulit összehoznunk, felemelő érzés volt!

2012. február 1.

BOOM Szerda Szemeszternyitó

2012

Az első szemeszternyitót tartottuk a 4Bro Bisztróban, és ehhez egy mára ikonikussá vált videósorozat első része is elkészült.

2011. szeptember 15.

Az első Összjogász

2011

Amíg jogászként koptattuk a padokat, nem fért a fejünkbe, miért nem csinál senki egy summa cum laude jogász bulit a budapesti joghallgatóknak… Aztán amikor végeztünk, úgy döntöttünk, majd mi csinálunk egyet. Te szent Justicia, mennyi szép emlék, mennyi feledhetetlen promóvideó, és mennyi ismerős arc! És a legjobb, hogy a mai napig évi egyszer összegyűlünk, és feje tetejére állítjuk a belvárost!

2011. május 6.

Az első Az Érettségi Afterparty

2011

2011-ben gondoltunk egy nagyot és behírdettünk egy ingyenes érettségi utáni bulit egy azóta a Petőfi híd lábánál megszűnt szórakozóhelyre, a Rióba. Az eredmény közel 3000 ember, hatalmas tömeg és egy életre szóló élmény lett.

2011. február 1.

Az első BOOM Szerda

2011

Álmodtunk egy bitang nagyot, és nekivágtunk Budapest szerda éjszakáinak a felsőoktatás legnagyobb bulihuszáraival…Volt minden, mi szem s szájnak ingere, teltházon dübörgő Ötkert, hangos Zrínyi utca, hajnalig tartó tánc…Imádtuk!

2009. március 14.

Az első BOOM PARTY Szezonzáró

2009

2006. február 1.

Az első buli

2006

Az első rendezvényünk a budapesti Teleki Blanka Gimnázium szalagavató Afterpartyja volt. Ekkor még nem BOOM néven szerveztük meg, és senki nem gondolta volna, hogy ez mekkora dolog kezdete lesz!

BOOM Team

Balázs
Balázs
alapító, ügyvezető
marketing vezető
Péter
Péter
alapító
sales vezető
Edina
Edina
irodavezető
Veronika
Veronika
pénzügy
Andris
Andris
Szervezetfejlesztési Tanácsadó
Innovációs vezető
Dani
Dani
Head of Event
One Dance divízióvezető
Ádám
Ádám
HR vezető
Mr. Lova márkamenedzser
Tomi
Tomi
BOOM SZAS divízióvezető
Csanád
Csanád
BOOKING vezető
Ádám
Ádám
Egyetemi divízióvezető
Boldi
Boldi
EVENT Divízióvezető- helyettes
Szabi
Szabi
One Dance márkamenedzser
Bazsi
Bazsi
marketing
CreaTeam vezető
Luca
Luca
marketing
projektmenedzser
Dávid
Dávid
marketing
projektmenedzser
Olivér
Olivér
marketing
projektmenedzser
Dani
Dani
marketing
projektmenedzser
Attila
Attila
projektmenedzser
SZAS Divízió
Vencel
Vencel
projektvezető
SZAS és EVENT divíziók
Nézd vissza történetünk főbb állomásait